Hoppa till sidans innehåll

Vikarierande utvecklingskonsulent

20 MAR 2020 10:34
Sara Johansson kommer från 9 mars-31 dec vikariera som utvecklingskonsulent. Utöver 50% som tjänsten innefattar i Mellannorrland kommer hon även arbeta 50% som konsulent i Norrlands Simförbund.
  • Skapad: 20 MAR 2020 10:34

Vem är du?
Mitt namn är Sara Johansson och jag är en 25 årig glad prick från Umeå som nyligen tagit examen från Tränarprogrammet vid Umeå Universitet. Jag har en bakgrund inom framförallt innebandy men älskar det mesta inom idrott och föreningsliv. Om jag var tvungen att välja ett område skulle jag säga att barn- och ungdomsidrott ligger mig närmast hjärtat.

Hur känns det att börja jobba som utvecklingskonsulent i Mellannorrland/Norrland?
Det känns fantastiskt roligt! Jag är superladdad att få åka ut och träffa föreningar och lära mig allt kring arbetet ute i de olika distrikten samt att själv kunna bidra för att ge dem så bra förutsättningar som möjligt.

Vad kommer du jobba med?
Jag kommer att jobba med två distrikt, både Mellannorrland och Norrland. Detta betyder att jag ska stötta och hjälpa de 40 föreningar, samt styrelserna som finns i de två distrikten och hoppas kunna ta med mig mycket lärdomar mellan de två.

Vad ser du mest fram emot med jobbet?
Jag har alltid imponerats av simidrottens möjligheter till inkludering och deras förmåga att involvera unga ledare och hoppas att själv kunna bidra till detta. Det ska bli otroligt roligt att få inblick i idrotter som jag själv aldrig deltagit i organiserad form men som jag är väldigt intresserad av. Jag är en tvättäkta hobbysimmare men ser fram emot att bli en riktig simidrottsnörd!

Vart hittar vi dig och hur kontaktar vi dig?
Om dagarna planerar jag att till största del sitta på Idrottens hus i Umeå, jag kommer även vara på resande fot för att träffa föreningar så bäst är nog att ringa eller maila mig!

Kontaktuppgifter:
010- 476 53 18
This is a mailto link

Skribent: Sara Johansson
E-post: Adressen Gömd

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Mellannorrlands Simförbund
Johan Sundqvist, Långgatan 31
871 30 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mellannorrland@svens...

Se all info