Hoppa till sidans innehåll

E.ON och Svenska Simförbundet på Riddarfjärdssimningen

15 AUG 2013 14:01
Lördagen den 17 augusti är det dags för Riddarfjärdssimningen i Stockholm. Riddarfjärdssimningen är en Öppet vatten-tävling där de 2500 meterna simning ingår som deltävling i Svenska Simförbundets Open Water Trophy.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:40

Kom och heja fram simmarna vid starten Rålambshovsparken kl 10.30 när tävlingarna sätter igång!

Besök också den mycket uppskattade paviljongen där E.ON i samarbete med Svenska Simförbundet står som värdar. Där kan ni få information om Öppet vatten-simning, simkunnighet samt få svar på energifrågor. Naturligtvis kan man även få sig ett energitillskott på plats

EON monter

Ta även chansen att testa din simkunnighet genom att ta Vattenprovet Öppet Vatten eller Simborgarmärket. Vid målgången i Rålambshovsparken hittar du ledare från Spårvägen Simförening, SK Neptun och Svenska Simförbundet på plats från klockan 11 fram till klockan 14.  Glöm inte att ta med badkläder!

Under sommaren har E.ON tillsammans med Svenska Simförbundet varit på plats på två deltävlingar i Head Open Water Trophy,  Älvsimmet i Sollefteå samt Göta Kanal simmet i Sjötorp. Det har varit ett mycket uppskattat inslag i evenemangen där deltagare samt publik har fått chansen att prata med representanter från E.ON och Svenska Simförbundet om frågor som berör.

EON monter 1

Paviljongen var välbesökt under regnskurarna vid Göta Kanalsimmet.

 

Läs mer om Riddarfjärdssimningen här

Läs mer om Head Open water Trophy här

Skribent: Anna Hammar

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...