Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Anton åter igen segrare i Jönköping!

02 JUL 2017 20:18
Under helgen avgjordes Jönköping Open Water och snabbast av alla var Anton Björck- Teuscher. Som förberedelse till SM senare i veckan passade Angela Fox att testa formen och det slutade med seger i damklassen.
  • Uppdaterad: 03 JUL 2017 09:36

Med en härlig och välbesökt arena, både i vattnet och på bryggan runt tävlingsbanan, så avgjordes den andra deltävlingen i årets Open Water Trophy. I Munksjöns 15 gradiga vatten så simmades det 2 800 meter på en varvbana. Trots seger på halva distansen en timma tidigare så lyckades Angela Fox, SK Ran, även bärga segern i det långa loppet strax före hemmasimmerskan Malin Jonsson. Även tredjeplatsen hamnade i Skåne tack vare SK Sydsims Ulrika Thuné. På herrsidan stog det tidigt klart att det skulle bli en kamp mellan Anton Björck-Teuscher och Mike Thorén om segern. Med en stark avslutning så blev det även i år Anton som var starkast. Med en lika övertygande långspurt så hamnade bronsmedaljen hos SPIF och Christina Norberg.

Vi tackar Jönköping SS för en trevlig tävling och utmärkt genomfört arrangemang där väder, publik samt funktionärer gjorde denna tävling till en härlig simmardag.

Allt om tävlingen hittar du här

Skribent: Hasse Nilsson

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...