Hoppa till sidans innehåll
Turneringshelg Borås

Turneringshelg i Borås 17-18 maj

26 MAJ 2014 13:15
Ängelholms Vattenpoolare bjöd in till turneringshelg i Borås för spelare födda 98-02. Det kom 22 förväntansfulla tjejer från fem klubbar (RAN, ÄVP, Neptun, Järfälla, Falun).
  • Skapad: 26 MAJ 2014 13:15

Helgen började med lunch där alla fick presentera sig för varandra och sedan var det dags var det första träningen och det första av lördagens två vattenpolopass med spelfokus. Tränare denna helg var Selma Hassan, Ängelholm och Teresa Stout, Falun som delade med sig om sina kunskaper och gjorde det fantastiskt bra. Under helgen fick tjejerna träning i många olika spelmoment och extra fokus lades på grunderna i man-mer och man-mindre.

Innan inkvartering på Saltemads vandrarhem så fick deltagaran en teorigenomgång med Berne Andersson. Men dagen var inte slut där utan det bjöds på både kanotpaddling och olika bollekar under lördagskvällen.

Under söndagen fortsätta spelträningen under förmiddagens 2-timmarspass och helgen avslutades med gemensam lunch. Deltagarna lämnade Borås med nya kontakter över klubbgränserna och förhoppningsvis som lite bättre vattenpolospelare.

Gruppbild

 

Ett stor tack till turneringsansvarig Berne Andersson och Ängelholms Vattenpoolare för en väl genomförd och uppskattad turneringshelg.

Skribent: Andrea Davidsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...