Hoppa till sidans innehåll

Spelregler för Svensk vattenpolo

16 NOV 2016 08:58
Under 2015 har representanter för föreningar inom Svensk vattenpolo arbetat med att diskutera hur vi inom Svensk vattenpolo beter oss mot varandra, både i och utanför bassängen. Det arbetet har gett oss dokumentet "Spelregler för Svensk vattenpolo."
  • Uppdaterad: 16 NOV 2016 09:06

Dokumentet beskriver hur vi inom Svensk vattenpolo bör bete oss mot varandra, hela tiden. Om vi kan följa riktlinjerna i detta så tror vi att vi kommer ha ett utvecklande klimat som många kommer att vilja engagera sig i.

Grunden i dessa spelregler är fem ord, framtagna av föreningsrepresentanter för Svensk vattenpolo. Dessa ord är ”engagemang”, ”respekt”, ”öppenhet”, ”gemenskap” och ”glädje” och dessa ord kommer att synas framöver i samband med Svensk vattenpolo. Vad dessa ord mer konkret innebär står listat i dokumentet.

Implementeringen av detta arbete har påbörjats under hösten och kommer att pågå en tid framöver. Informationen har getts till lag- och tränar-/föreningsrepresentanter samt utvalda domare och kommer även att ingå som en del i utbildningar samt sammandragningar för ungdomar. Om din förening vill ta del av och arbeta med detta dokument så vänligen meddela Peter Hodor på Svenska Simförbundet.

Nedan kan du läsa hela dokumentet ”Spelregler för Svensk vattenpolo”.

Spelregler för Svensk vattenpolo

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...