Hoppa till sidans innehåll

SM i Beach-vattenpolo är igång

02 JUL 2015 16:34
Blå himmel, strålande sol och 27 grader varmt i luften. Det är en härlig sommardag för publiken som tagit sig till selångersån idag för att se på SM i Beach-vattenpolo.
  • Skapad: 02 JUL 2015 16:34

Vattentemperaturen i ån är bara 16 grader men spelarna verkar inte berörda av kylan förrns matcherna blåses av och de huttrandes kommer upp och sveper in sig i sina badrockar innan de byter till torra kläder.

I ån har det byggts upp två spelplaner som fint ramas in av den nyfikna publiken som står och sitter på båda sidorna av ån.

6

4

2

Vi frågar Peter Hodor som är projektledare för arrangemanget hur han upplever stämningen runt matcherna och hur förberedelserna har gått.

- Det känns jättebra, allt är på plats och fungerar smidigt. Vi har engagerade funktionärer och domare på plats och de gör ett bra jobb. Stämningen är också bra. Väldigt kul med så mycket folk som är här och kollar. Det fina vädret gör det ju extra härligt.

peter

Peter är så här långt mycket nöjd med arrangemanget

Vi byter också några ord med arenaansvarige Johannes Ryberg som åkte upp till Sundsvall i måndags och med hjälp av bl.a. sommarjobbare från Sundsvall kommun har han jobbat med att bygga upp planerna och allt runt omkring.

- Det tog kanske 15-20 timmar. Vi jobbade hela tisdagen och onsdagen men det blev riktigt bra när vi var klara. Det är mer jobb än det ser ut med ihopmontering av planenerna och framförallt förankring av planerna, så de inte kan driva bort. Det mesta materialet har fraktats hit i lastbil från Skåne.

IMG_0177

Johannes är arenaansvarig på plats 

Skribent: Nathalie Dahlqvist

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...