Hoppa till sidans innehåll

Referat och bilder från LTFM

24 SEP 2013 09:07
Här följer ett referat från Lars och Thomas Fjärrstad Memorial signerat Mats Lennarthsson. Turneringen spelades i Eriksdalsbadet under den gångna helgen och arrangerande förening var SKK.
  • Skapad: 24 SEP 2013 09:07

Järfälla vinner årets uppsättning av Lars och Thomas Fjärrstad Memorial efter en knallhård final mot våra gäster från Åbo - Turun Uimarit. Järfälla vinner med 13-11 efter en tät match med mycket bra spel, närkamper och chanser. Turun visar bra inställning och matchar Järfälla in i sista minuten, då Järfälla lyckas gå ifrån med två mål och håller matchen ut. Finalen hade en outstanding spelare i varje lag. Ante Hanserkers i Järfälla och Raul Perian stod helt i en egen klass under hela turneringen och spelade mycket bra också i finalen.
 
Polisen slutade på tredje plats efter att klart avfärdat SKK med 16-8. SKK kom inte in i matchen och gjorde lite väl många enkla misstag för att vi på kanten skulle vara riktigt nöjda. Trots de stora siffrorna var det en bra polomatch, där båda lagen bjöd upp till snabbt spel och många avslut, något som Polisen behärskade bättre än SKK den här eftermiddagen. Bäst i Polisen var en mycket vältränad Andreas Hartzell. I SKK rörde sig mycket kring rutinerade Stefan Lundqvist, men också Kim Hansson blixtrade till med några fina mål.
 
LUGI kom sist i turneringen, men är med och ger med sin närvaro hopp om vattenpolon i Skåne och även om det blev förlust i alla matcher visar laget prov på bra spel och polokunnande. Inte minst målvakten Michael Hoy visade upp ett fint spel som många utespelare får se upp med under säsongen
 
I övrigt vill vi i SKK tacka spelare, ledare, domare och funktionärer som även i år ser till att LTFM blir ett bra vattenpoloarrangemang.

Stort tack också till våra sponsorer och samarbetspartners Trycket i Falun, Malmsten AB, Thörns Verktyg, AA Glas och inte minst Fredrik Lundqvist som fixade fina priser till matchens lirare.


Mats Lennerthson
SKK Vattenpolo
070-1087737
www.kappis.se
 
Turneringens bäste:


Utespelare:  Ante Hanserkers Järfälla
Målvakt :     Viktor Alvan Järfälla
Målgörare:   Raul Perian Turun Uimarit 

 

Lagbild Järfälla

Lagbild SKK

Sekretariat

Spelbild 1

Spelbild 2

Spelbild 3

Spelbild 4

Spelbild 5

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...