Hoppa till sidans innehåll

Mycket lyckat sommarprojekt!

19 AUG 2016 14:17
Under sommaren har besökare på badplatser runt om i Sverige fått möjligheten att prova på vattenpolo genom Poolkampen. Projektet som genomförts under juli har varit mycket lyckat och bifogat finns en sammanfattning att läsa.
  • Uppdaterad: 19 AUG 2016 14:37

Under våren initierade vattenpolospelarna Anna Zdolsek och Julia Freter tillsammans med Svenska Simförbundet ett rekryteringsprojekt där Anna och Julia under juli skulle besöka badplatser för att ge barn möjlighet att prova på vattenpolo. På vissa platser har det skett i samarbete med föreningar och totalt har 450 barn fått prova på vattenpolo på 25 platser! Tjejerna har åkt runt i en "Poolkampenbil" innehållande en Poolkampenplan och annat material för vattenpolo.

 

Anna och Julia med "Poolkampenbilen"

Svenska Simförbundet vill rikta ett stort tack till Anna och Julia som på ett engagerat sätt genomfört detta på ett fantastiskt sätt, från förberelser till genomförande. Förhoppningen är att detta kan bli en återkommande verksamhet framöver.

Bifogat finns en sammanfattning från Anna och Julia att läsa och det är inspirerande läsning. På Poolkampens hemsida finns även en möjlighet att läsa deras sammafattning från varje dag under projektet.

Sammanfattning sommarprojekt Poolkampen

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...