Hoppa till sidans innehåll

Förändring i Poloutskottet

23 MAJ 2013 11:14
Bengt Lidh har valt att inte fortsätta som serie- och arrangemangsansvarig i Poloutskottet och hans ersättare kommer att bli Magnus Stangenberg.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2014 10:27

Magnus har gedigen erfarenhet av idrottsligt arbete genom sin tidigare roll som utvecklingsansvarig på Svenska Rugbyförbundet och har även en lång spelar- och tränarbakgrund inom vattenpolo. Magnus kommer att ha en arbetsgrupp runt sig som kommer att representeras av olika delar av Sverige, vilket bidrar till olika syner på hur våra serier ska vara utformade i framtiden. Att det finns representanter från hela Sverige som får tycka till i dessa frågor är något som Poloutskottet tycker är mycket viktigt.

Eftersom arbetet med nästa års serie har förskjutits en del på grund av detta så kommer det inte att vara någon serieplanering under våren, vilket var tänkt från början. Serieplaneringen kommer att skjutas till efter sommaren då en Pololedarkonferens kommer att hållas, där vi även kommer att diskutera framtiden för Svensk vattenpolo. Mer information om denna konferens kommer inom kort.

Poloutskottets nästa möte är fastställt till den 29 maj och efter det så kommer även mer information kring utformningen av arbetsgruppen kring serie- och arrangemang.

Poloutskottet:

Peter Hodor: Övergripande ansvarig

Andrea Davidsson: Föreningsutveckling och utbildning

Alexandros Vlastos: Elitutveckling och landslag

Magnus Stangenberg: Serier och arrangemang

Lars Tannerfalk: Domare och regler

Roger Sjösten: Poolkampen

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...