Hoppa till sidans innehåll

Final four för herrarna

20 FEB 2017 15:13
Det var kamp in i det sista om platserna till årets Final four på herrsidan, men i grundseriens sista match kunde Hellas ta den sista platsen på LUGI:s bekostnad.
  • Skapad: 20 FEB 2017 15:13

Förutsättningarna var sådana att den sista matchen mellan LUGI och Hellas skulle avgöra vilket lag som skulle gör Järfälla, Linköping och Polisen sällskap i Final four. Efter en mycket jämn match som Hellas kunde vinna med 10-9 står det klart att det är just Hellas som får spela Final four och fortsätta kampen om SM. LUGI har däremot som nykomlingar visat prov på bra spel och kommer med fortsatt utveckling att inom kort vara med och slåss om medaljerna på SM.

Final four börjar om två veckor och de fyra lagen möter varandra två gånger. Järfälla går in i serien med 6 poäng i egenskap av sin seger i grundserien, därefter följer Linköping på 4 poäng, Polisen på 2 poäng och Hellas på 0 poäng efter att ha varit sista lag in i Final four. Ettan i Final four går direkt till SM-final medan tvåan och trean spelar en semifinalserie på två matcher i april. Fyran har spelat klart för i år så nu är varje match viktig.

Spelschemat för Final four kan ni se här

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...