Hoppa till sidans innehåll

Erbjudande för uppdatering av spelplan Poolkampen!

13 DEC 2016 14:05
Här kommer ett erbjudande om att uppdatera spelplanen till Poolkampen! Erbjudandet gäller dock endast till och med den 23 december, så skynda och utnyttja detta erbjudande!
  • Uppdaterad: 14 DEC 2016 11:20

Under december kommer föreningarna som är aktiva inom Poolkampen att få ett unikt erbjudande! Spelplanen till Poolkampen har uppdaterats och innehåller numera ”riktiga” mål och så har även en vagn tagits fram för att på ett smidigt sätt kunna förvara och ta fram spelplanen. Utöver det så har en uppdatering vad gäller själva spelplanen gjorts.

 

Nya mål

De nya målen som tagits fram är en förenklad variant av målen som används till SM i Beach-vattenpolo. Målen fälls ihop med ett enkelt handgrepp och de passar även till den tidigare modellen av spelplanen. De levereras som tidigare av Malmsten.

Förvaringsvagn

Vagnen som tagits fram tillsammans med Malmsten passar till de nya målen och den tidigare spelplanen (passar ej till de gamla målen). Med vagnen kan spelplanen lätt rullas fram och förvaras på ett smidigt sätt. 

                         

Spelplan

Spelplanen har uppdaterats med en ny lösning för att montera den. Med den nya lösningen så finns inga lösa delar till spelplanen.

 

 

Kostnad

Dessa uppdateringar kan köpas lösa, eller så kan en helt ny spelplan beställas. Vid beställning innan den 23 december så utgår ett bidrag från Idrottslyftet på 75 % av kostnaden!

Mål                                                  8 975 kr/styck (2 244 kr/styck efter bidrag från Idrottslyftet)

Vagn                                                4 650 kr (1 162 kr efter bidrag från Idrottslyftet)

Spelplan + nya mål                    27 950 kr (6 988 kr efter bidrag från Idrottslyftet)

OBS! För att detta pris ska kunna erbjudas behöver föreningarna beställa totalt 10 par mål och 10 vagnar.

 

Beställning

För beställning, mejla Christian Malmsten på This is a mailto link.

 

Idrottslyftet

För utbetalning från Idrottslyftet, meddela Paula Sinkkonen på Svenska Simförbundet på This is a mailto link att beställningen är gjord och bifoga sedan fakturan när ni fått den. Vänligen meddela Paula så snart som möjligt.

Erbjudandet om att uppdatera spelplanen gäller endast till och med den 23 december, så skynda er och beställ dessa uppdateringar för att få en bättre vattenpoloupplevelse för era barn i föreningen!

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...