Hoppa till sidans innehåll

Chansen finns fortfarande att anmäla sig till Pololedarkonferensen

25 AUG 2015 13:31
Svenska Simförbundet har i år bjudit in externa föreläsare till årets Pololedarkonferens den 12-13 september. Konferensen riktar sig därmed denna gång till både tränare och organisationsledare.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:45

Årets Pololedarkonferens gästas bl.a. av en tränare från Grekland som kommer att föreläsa om hur han byggt upp och utvecklat vattenpolosektionen i sin förening.

Utöver detta så kommer tidigare landslagstränaren Silvije Cvijetic för att berätta om vad han tycker är viktigt att fokusera på i sitt tränarskap och SKK kommer även att berätta hur de byggt upp sin ungdomsverksamhet genom ett samarbete med simsektionen i sin förening. Mer information finns att läsa i bifogat dokument.

Presentation Pololedarkonferensen

Idrottslyftet

Idrottslyftet går in och täcker hotellkostnader för tillresande deltagare utanför Stockholmsregionen samt att om er förening skickar mer än en deltagare så täcker Idrottslyftet hela kostnaden för den andre deltagaren.

Anmälan

Anmälan är nu återöppnad och alla har chansen att anmäla sig till konferensen till och med fredag den 28 augusti. Missa inte chansen att bredda era kunskaper inom vattenpolo genom att delta på årets konferens!

Anmäl dig här

 

Skribent: Josefin Sjövall

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...