Hoppa till sidans innehåll

Ny verksamhetsutvecklare till vattenpolon

09 JUN 2017 15:52
Processen med rekryteringen av ny verksamhetsutvecklare för vattenpolo är nu äntligen klar. Efterträdaren till Peter Hodor heter Stefan Keisu.
  • Skapad: 09 JUN 2017 15:52

Stefan tar i dagarna examen vid Bosöns Idrottsfolkhögskola där han utbildat sig till Organisationsledare, en utbildning som avslutats med en praktik på Riksidrottsförbundet. Stefan är 48 år och har sin huvudsakliga yrkesbakgrund inom reklam och kommunikation. Senast som projektledare på Coop med deras varumärken. Stefan har även ett brinnande intresse för idrott och utveckling. Vid sidan av yrkeslivet har han samlat på sig erfarenhet från föreningslivet där han bland annat var ordförande i Järfälla Hockey, men även utanför idrotten som ordförande för Arctic Light Festival.

”Drivkraften för mitt föreningsengagemang har varit att skapa en verksamhet med ett tydligt syfte och mål där de inblandade finner mening, utveckling och samhörighet i sitt deltagande. Detta kommer jag att ta med mig in i mitt arbete som Verksamhetsutvecklare för vattenpolon”, säger Stefan Keisu.

Stefan kommer att finnas på plats parallellt med Peter under SM veckan i Borås, för att därefter vara i full gång på Simförbundets kansli från mitten av augusti.

Skribent: Anna Hammar

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...