Hoppa till sidans innehåll

Ny Elit- och landslagsansvarig i Poloutskottet

29 DEC 2016 13:54
Det är nu klart att Silvije Cvijetic kommer att vara ny Elit- och landslagsansvarig i Poloutskottet. Silvije kommer att arbeta tillsammans med en undergrupp kring frågor som rör det området. Hela gruppen kommer att presenteras närmare under januari.
  • Uppdaterad: 29 DEC 2016 14:05

Silvije har en gedigen bakgrund inom vattenpolo och har tidigare bl.a. varit spelare och tränare för Linköpings herrar. Många av de spelare som ingick i Linköpings lag som i år blev Svenska mästare i både vattenpolo och Beach-vattenpolo har haft Silvije som tränare, vilket visar på hans kompetens inom vattenpolo. Silvije har även haft perioder som landslagstränare för Sverige.

Silvijes uppgift kommer att bestå av att ha hand om hela landslagsverksamheten och arbeta med planeringen av denna. Till sin hjälp så kommer han att ha flera engagerade personer och de kommer tillsammans göra både kortsiktiga och långsiktiga planer för elit- och landslagsverksamheten. Svensk vattenpolo har de senaste åren växt kraftigt i ungdomsåldrarna och det finns förutsättningar för att dessa årskullar genom bra verksamhet på sikt ska kunna bidra till att göra ett Svenskt landslag slagkraftigt.

Inom detta område är även en utvecklingstrappa för vattenpolo på gång och förhoppningen är att denna utvecklingstrappa ska kunna vara färdig att implementera under våren 2017.

Svenska Simförbundet hälsar Silvije välkommen till Poloutskottet och till sin roll som Elit- och landslagsansvarig!

  

Silvije Cvijetic

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...