Hoppa till sidans innehåll

Kommande aktiviteter i Poolkampen

26 MAR 2013 07:26
Missa inte kommande aktiviteter i Poolkampen! Under våren och sommaren arrangeras Poolkamp under SM-finalerna, sommarläger i Halmstad och seminarium om utveckling och rekrytering under Simidrottsforum.
  • Skapad: 26 MAR 2013 07:26

Simidrottsforum. 12-14:e april så arrangeras Simidrottsforum på Örenäs slott utanför Helsingborg. Det blir en helg fylld av intressanta föreläsningar och diskussioner. För alla er som är engagerade i Poolkampen finns det ett särskilt seminarium där vi bland annat kommer att diskutera utveckling och rekrytering. Mer info finns här och på anmälan görs här.

Poolkamp, under SM-finalerna. Ta chansen att låta era yngsta titta på SM-finalerna och dessutom få visa upp vad de kan inför SM-publiken. Info och anmälan finns här.

Sommarläger Poolkampen. 4-7:e juli, under SM-veckan och samtidigt som SM i Beachvattenpolo så arrangerar vi ett läger för spelare födda 2001 och senare. Även tränare och ledare är välkomna. Gör SM-veckan till en vattenpolofest för hela föreningen och anmäl era äldre spelare till Beachvattenpolon och de yngre till Poolkampslägret! Läs mer här.

Besök gärna www.poolkampen.se där det finns information om aktiviteterna och allt annat som händer i Poolkampen.

Skribent: Roger Sjösten
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...