Hoppa till sidans innehåll

JSM-slutspel i januari

17 DEC 2014 13:32
Slutspelet i JSM spelas den 17-18 januari i Eriksdalsbadet i Stockholm. Ett detaljerat spelschema kommer att skickas ut ca en vecka innan slutspelet
  • Uppdaterad: 17 DEC 2014 13:36

 

JSM herrar

Till slutspelet för JSM herrar är samtliga fyra lag i serien kvalificerade. Slutspelet kommer att spelas så att alla möter alla och ettan i tabellen vinner SM-guld, tvåan SM-silver osv. För att undvika att målskillnad ska avgöra så måste alla matcher ha en vinnare. Om en match slutar oavgjord så ska den avgöras på straffar och laget som vinner får ett plusmål till det ordinarie resultatet. Följande lag är kvalificerade för slutspelet:

Järfälla

Hellas

Polisen

Linköping

 

JSM damer

För damerna så gäller detsamma som för herrarna. Om det dock skulle vara två lag i slutspelet för damer så avgörs slutspelet i ett dubbelmöte. Då räknas matcherna var för sig och om det ena laget vunnit en och den andra slutat oavgjord så vinner det laget som vann den ena matchen SM-guld. Om lagen vinner varsin match eller om båda matcherna slutar oavgjort så ska finalen avgöras genom straffläggning. Följande lag är kvalificerade för slutspelet:

Järfälla

Linköping

RAN

Skribent: Peter Hodor
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...