Hoppa till sidans innehåll

Teknikskola/Medleyskola


Det finns tre grupper/faser i utvecklingsstadium 3. Delmål för dessa är brons-, silver- och guldplaketterna, vilka bygger på teknikfärdigheter i de olika simsätten. Plaketterna finns till för att uppmuntra teknikutvecklingen hos simmarna. 

Protokoll för de olika teknikplaketterna:
Bronsplakett
Silverplakett
Guldplakett

I Teknikskolan/Medleyskolan vidareutvecklas grunderna i de fyra simsätten. Målet är att få en god, grundläggande teknik. Barnen får lära sig vändningar och starter i de olika simsätten. För denna nivå finns även mål för vad simmaren bör klara av senast i slutet av stadiet. Dessa mål är uppdelade på sammansatt simning, bensim, armsim, starter/vändningar samt teknikutveckling/färdigheter. 

I Teknikskolan/Medleyskolan introduceras även tävlingen Utmanaren, som är en tävlingsform där alla vinner! Utmanaren är en tävlingsform för nybörjare och genomförs i föreningsregi. Mer information om Utmanaren hittar du här

Protokoll för Utmanaren:
Utmanaren

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:52 Skribent: Stina Sandin

 

Livetiming för Iphone

live-timing

I LiveTiming App kan du följa tävlingar live, få tillgång till startlistor, heatlistor och resultatlistor i realtid. Du kan även se resultat från tidigare tävlingar.

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...