Hoppa till sidans innehåll

Aktiviteter


Aktiviteter under 2019-2020

Preliminär kalender för landslaget våren 2020 finns - här.

Landslagsläger

Landslagslägret kommer i de allra flest fall ordnas för ungdomslandslaget och juniorlandslaget parallellt. De flesta läger ordnas i samarbete med de klubbar som har simmare i landslaget. Under dessa läger hjälper den inbjudande klubben till att ordna boende, skjuts och mat. Standardlösningen är att tillresande bor hemma hos simmarna i den arrangerande klubben, alternativt i en skollokal. Föräldrar till simmare i den arrangerande klubben hjälper till att ordna mat och hämtning/skjutsning. När man accepterar sin plats i landslaget ingår även att ställa upp med boende och/eller skjuts i samband med läger.

En kostnad på 350 kr per läger kommer att tas ut, för att täcka tränarnas omkostnader samt boende och träningslokaler. Beroende på hur boendet sker kommer denna kostnad antingen att faktureras av SSF vid terminsslut eller betalas till den familj man bor hos. Resor samt lunch/middag bekostas själv.

Tävlingar

Laget simmas utom tävlan på JSM/SM samt på USM. Deltagande på 2-3 andra tävlingar under våren eftersträvas för B- och juniorlandslaget. Vilka tävlingar som är aktuella meddelas under hösten. För tävlingarna tas en avgift på 1500 kr.

Seniorer/Manliga konstsimmare

Fokus på verksamheten ligger fortsatt på Ungdomslag och Juniorlag enligt FINA-regler, dvs. med kvinnliga konstsimmare. Seniorer och manliga konstsimmare som blir uttagna erbjuds att delta på lägren på de allmänna kondition/styrka/teknik-passen, samt som reserver för B-/juniorlaget. Solo/par/mixat par-satsningar kan komma att genomföras i samråd med aktuella simmares klubbar, utformningen på dessa satsningar görs då tillsammans med respektive klubb.

Långsiktigt mål

Det långsiktiga målet är att ha deltagande i samtliga grenar på EM 2022.

Uppdaterad: 15 JUL 2019 15:23 Skribent: Nathalie Dahlqvist

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: info@svensksimidrott...