Hoppa till sidans innehåll

Databasen Octo upphör – nya TEMPUS tar över

2018-07-12 09:51
När Svenska Simförbundet lämnar Octo och går över till TEMPUS så får vi bättre förutsättningar att utveckla Simförbundets databas men innan dess måste följande förberedelser göras:
  • Uppdaterad: 2018-07-12 11:22

2018-07-12   All inmatning stoppas i gamla Octo och inloggning till Octo Statistik spärras.
    Överföring och konvertering av data påbörjas till nya Tempusdatabasen
2018-07-16   Nya Tempus Statistik, Anmälan och Open öppnas
   

Octo Open stängs ner med hänvisning till nya Tempus

     

Arrangörer till höstens tävlingar, lägger upp sina tävlingar på nya Tempus Anmälan och anmälningarna från föreningarna ska göras på Tempus Anmälan. Handböcker finns framtagna för Tempus Statistik och Tempus Anmälan.

OBS! Föreningsanvändare med administratörsbehörighet som har en fungerande och aktuell e-postadress registrerad i Octo, kommer att kunna logga in i Tempus i och med att inloggningsinformation tankas över till TEMPUS. De föreningsanvändare som saknar e-postadress i Octo måste innan den 12 juli registrera detta för att kunna logga in direkt då nya Tempus öppnas den 16 juli. En unik E-postadress och lösenord används vid inloggning i Tempus istället för användarnamnet som inte längre används.

För att registrera e-postadress, logga in på www.octostatistik.se och klicka på Mitt konto, ange aktuell e-postadress och avsluta med att Spara.

Viktigt: I fortsättningen ska föreningens administratör ha en personlig inloggning som inte får delas med någon annan, vilket då också är i enlighet med GDPR. Föreningen avgör sedan om fler i föreningen behöver samma administratörsbehörighet vilket huvudadministratören sedan registrerar med unika e-postadresser och lösenord. Vem som gör vad i databasen måste kunna loggas. Tränarbehörigheter kan också registreras i TEMPUS för föreningens tränare.

Mer information publiceras vartefter processen fortgår. 

För frågor, kontakta This is a mailto link

Ovanstående information har sänts ut via e-post till föreningarna 21 juni.

Skribent: Lars Modin
Epost: This is a mailto link

 

Livetiming för Iphone

live-timing

I LiveTiming App kan du följa tävlingar live, få tillgång till startlistor, heatlistor och resultatlistor i realtid. Du kan även se resultat från tidigare tävlingar.

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010 476 53 00
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link