Hoppa till sidans innehåll

Sum-Sim riks startlista klar

15 NOV 2018 12:35
Startlistan till Sum-Sim riksfinal är nu klar.
  • Uppdaterad: 15 NOV 2018 12:35

Startlistan finns nu publicerad på LiveTiming.

I några grenar har det funnits delade platser till sista ordinarie platsen eller till reservplatser. De har lottats och resultatet av lottningen framgår av startlistan. Tidigare år har denna lottning skett manuellt men i den nya versionen av WinGrodan som släpptes under hösten finns det en inbyggd lottningsfunktion som har utnyttjas i år.

De närmsta dagarna kommer alla föreningar med deltagare på Sum-Sim riks att få inloggning till tränarappen där strykningar kan göras.

Inkomna strykningar kommer att publiceras löpande på LiveTiming och reserver kommer att flyttas upp till ordinarie plats. Om strykningar inkommer innan torsdag den 13 december kl. 12. 00 kommer listan med reserver också fyllas på så att det alltid finns tre reserver. Efter det klockslaget fylls inga fler reserver på utan endast de reserver som då finns i startlistan kommer ifråga om ordinarie simmare stryks under tävlingsdagarna.

Skribent: Kenneth Magnusson
Epost: This is a mailto link

 

Livetiming för Iphone

live-timing

I LiveTiming App kan du följa tävlingar live, få tillgång till startlistor, heatlistor och resultatlistor i realtid. Du kan även se resultat från tidigare tävlingar.

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link