Hoppa till sidans innehåll

Föreningskunskap


Föreningsutbildning Bas

För att skapa en större förståelse för vad er förening står för och var ni vill nå med föreningen finns "Föreningsutbildning Bas" framtaget som ett stöd. Denna utbildning är utformad som en grundmall som ni sedan själva kan fylla på och anpassa utefter er förenings verksamhet och behov. Tanken med utbildningen är att den är en introduktionsutbildning för nya ledare i föreningen samt inom Svensk Simidrott. Utbildningen består av en handledning samt en presentation i PowerPoint. Du hittar dessa filer här:

Om ni vill ha stöd och hjälp med utbildningen kan ni kontakta ert distrikts utvecklingskonsulent

Kom ihåg att ni även kan vända er till ert lokala SISU distrikt för vidare utbildning, hjälp och stöd i föreningskunskap och utveckling. SISU Idrottsutbildarna är en resurs för din förening och ditt förbund när ni vill utvecklas. De kommer till er och anpassar utbildningar och utvecklingsinsatser efter era önskemål och behov. All vår verksamhet utgår från deltagarnas egna initiativ.

Föreningslära

SISU Idrottsutbildarna har i sin utbildningskatalog utbildningar för personer som jobbar med att utveckla föreningen och föreningsledare. Dess Introduktionsutbildning är webbaserad och finns tillgänglig via deras hemsida, den finner du här. 

SISU arbetar med att utveckla fortsättningsutbildningar för samma målgrupp och vi hoppas kunna presentera dessa utbildningar här inom kort. Du kan hitta mer information om  detta arbetet här. 

Information och hjälp om utbildningar i IdrottOnline hittar du här.

SISU arbetar med att utveckla fortsättningsutbildningar för samma målgrupp och vi hoppas kunna presentera dessa utbildningar här inom kort. Du kan hitta mer information om

Uppdaterad: 06 NOV 2019 13:25 Skribent: Helena Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link