Hoppa till sidans innehåll

Ny simhall i Säffle

2017-05-16 10:29
Jag åkte till Säffle för att träffa föreningen, och dessutom få en inblick i hur deras process med ny simhall fortskrider.
  • Uppdaterad: 2017-05-16 11:10

Hösten 2019 ska Säffles nya simhall stå klar. Den kommer att vara 50m lång, och ha 8 banor, och min övertygelse är att den kommer att bli otroligt bra efter genomgången som jag fick av två otroligt trevliga och engagerade människor!

Jag fick träffa Malin Borén som är vice ordförande i föreningen, samt Viktor Weiberg som är Fritidschef i Säffle kommun. Föreningen har varit en del av processen från början, och de har haft mycket att säga till om. De var intresserade av mina erfarentheter och tankar från bygget i Eskilstuna (Munktellbadet) och det var ett mycket bra möte. 

Här har många kommuner och föreningar säkert en del att lära av hur ett samarbete bör fungera. Jag är helt övertygad över att detta unika(?) samarbete kommer att leda till otroligt mycket bra i framtiden när de redan nu har såhär fin stämning mellan sig. 

Jag hade också förmånen att träffa Gundula Forsaeus som är ansvarig för hemisdan, och mycket involverad i föreningen. Vi tittade på träningen, och diskuterade Simlinjen, samt en hel del utbildning. Hon fick mig dessutom att ställa upp på en bild, och det är hyfsat sällsynt...

Säffle SS är en ganska liten förening, med otroligt positiva människor, och inställningar.  Deras nya simhall kommer att vara en utvecklingsmöjlighet för föreningen och kommunen, men även för hela Värmland. Det kommer att arrangeras många trevliga och roliga tävlingar i den nya hallen, och jag kan tänka mig att många föreningar vill komma hit på läger.

Tack Säffle för den här gången. Jag kommer tillbaka!

Säffle hade även en egen notis på sin hemisda om mitt besök: Säffle SS hemsida

Skribent: Erika Meeker
Epost: Adressen Gömd

SOSanigif

 

 

Nationell Sponsor

arena_new_black_90web

Officiell Leverantör

Malmsten-logo_PMS_200w

Våra partners

 

 

Städa Sverige

Anmäl er förening här

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010 476 53 00
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link