Hoppa till sidans innehåll

Nya medarbetare

04 JUL 2019 14:26
Tre nya medarbetare har anställts, två vikarierande utvecklingskonsulenter och resurs för parasimning.
  • Uppdaterad: 04 JUL 2019 14:26

Mellannorrland
Dennis Wikström kommer under året, med start den 1 juli, att vikariera som konsulent i Mellannorrland. Detta då ordinarie utvecklingskonsulent Annika Edin jobbar med anläggningsfrågor och etableringsprojektet Simidrott för alla under 2019. Dennis har tidigare varit ordförande i Mellannorrland och har även en deltidstjänst i SK Ägir. 

Västsvenska
Utvecklingskonsulenten Maria Hansson i Västsvenska kommer under det närmaste året att vara föräldraledig. Som vikarie för Maria har Annika Friberg anställts. Annika har tidigare bland annat varit anställd i Mölndals Simsällskap och jobbat med idrottsprojekt riktade till skolor. Annika börjar sin anställning den 1 augusti.

Parasimning
Vi har även tagit in förstärkning på parasimningssidan. Sven-Åke Gustafsson har redan hunnit börjat jobba med parasimningen på halvtid och kommer att göra så under hela 2019. Sven-Åke sitter sedan tidigare med i Parautskottet och har god kännedom kring parasimningen. Han kommer bland annat att jobba med rekrytering och informationsspridning om förbundets paraverksamhet. 

Vi hälsar alla tre varmt välkomna!

Skribent: Nathalie Dahlqvist
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link