Hoppa till sidans innehåll

Planering i Köping

23 JAN 2018 09:25
En snöig onsdag i januari åkte jag till Köping för att besöka simklubben, och prata om Simlinjen bland annat.
  • Skapad: 23 JAN 2018 09:25

Styrelsen och de som är ansvariga för simskola och teknikgrupper ville ha lite mer struktur i sina grupper, och lite inspiration inför uppstarten. 

Vi pratade om mål och syfte med Simlinjens Utvecklingsstadie 2 och 3, och gick även in på de olika nivåerna i simskolan. Vi diskuterade även lite övningar och material som är bra att använda i simskolan. 

Efter det fick ledarna planera för vårterminen, och de var mycket flitiga och hade bra frågor och funderingar kring hur det ska bli så bra som möjligt för simmarna. 

 

Köpings Simsällskap har ungefär 130 barn i simskola och teknikgrupp. Deras attraktiva och populära verksamhet utvecklas fint, och ledarna har fint stöd av styrelsen, och de ansvariga tränarna. 

Flera av ledarna har gått SA-utbildningen under senaste året, och fått med sig bra kunskap och idéer som de delar med sig till som ännu inte gått, under vår träff. 

Som en uppföljning till planering och målsättning i grupperna som vi gjorde nu, kommer jag att besöka simskolan i simhallen en lördag under våren, och det ser jag verkligen fram emot. 

Skribent: Erika Meeker
Epost: Adressen Gömd

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link