Hoppa till sidans innehåll

Strategiarbete i Norrland

16 FEB 2018 15:46
Skribent: Johanna Stenberg, Norrland
  • Skapad: 16 FEB 2018 15:46

Under rubriken Simidrottssverige runt lyfter de regionala utvecklingskonsulenterna aktuella händelser.

Lördag den 10 februari var representanter från alla föreningar i Norrland inbjudna till att delta vid ett strategiarbete tillsammans med styrelsen i Norrlands Simförbund. 7 av de 21 föreningarna fanns representerade på denna workshop som ägde rum i Skellefteå. Det blev många intressanta diskussioner under dagen, både under arbetspassen och i pauserna.

Theodor från SISU idrottsutbildarna bad deltagarna att välja ord som bäst beskriver en idrottsverksamhet de vill vara en del av. Glädje, delaktighet och kvalitet var några av orden som kom upp.

Dagen bestod av ett flertal grupparbeten. På bilden syns Peter, Linda och Kattis som försöker reda ut vad ”Simidrotten och samhället” innebär för föreningar och distrikt i Norrland.

Det blev trångt vid tavlan då distriktets styrkor och svagheter inom "Svensk Simidrott - för alla" skulle kategoriseras och rangordnas.

En av uppgifterna under dagen var att tänka ut en microhandling. Ovan ses de handlingar som deltagarna valt att de själva ska utföra inom de kommande veckorna för att ta sin förening och/eller distriktet ett steg närmare målen för 2025.

Vi tackar för en givande dag som gav många tankar om både möjligheter och utmaningar som vi tar med oss i det fortsatta arbetet mot ”…Simidrott i världsklass i ett Sverige där alla kan simma”.

Skribent: Johanna Stenberg
Epost: This is a mailto link

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link