Hoppa till sidans innehåll

E-bokföring


Genom ramavtal mellan Swedbank och RF kan banken erbjuda föreningar inom RF e-bokföring till bra villkor. E-bokföringen underlättar och tidsbesparar kassörens arbete med bokföring i föreningen genom att den är utformad på så sätt att bankkonto, bokföring och reskontra automatiskt är avstämda mot varandra. Det ger också en möjlighet att snabbt kunna ta fram ekonomiska rapporter. Swedbank använder dessutom idrottens baskontoplan, som är anpassad för idrottens verksamhet.

Nytt från och med 2011 är att de föreningar som använder sig av medlemsregistret i IdrottOnline kan använda den automatiska avprickningsfunktionen som finns kopplat mellan fakturering av föreningens medlemsavgifter och IdrottOnline. Med denna hjälp bokförs inbetalningarna automatiskt och kassörens administrativa uppgifter kan på så vis effektiviseras.

Starterbjudande för 2011
3-månaders abonnemang på tjänsten e-bokföring och Internetbanken Företag utan kostnad. Starterbjudandet gäller under hela 2011.

Pris för föreningar inom RF
• E-bokföring samt synkronisering av medlemsinformation, fakturering och automatisk avprickning, 199kr/månad inkl moms
• Endast E-bokföring, 116kr/månad inkl moms

Mer information finns på dessa sidor:
www.swedbank.se/rf
www.rf.se/e-bokforing

Kundträffar e-bokföring
Över hela landet anordnas via flera banker kundträffar där funktionen e-bokföring presenteras. Träffarna, som genomförs av företaget Speedledger, är kostnadsfria och samtliga idrottsföreningar är välkomna att delta.
Information och anmälan till vårens träffar hittar du här

Uppdaterad: 26 OKT 2011 09:07 Skribent: Anna Hammar

 

Nationell Sponsor

    arena_new_black_90web

Våra partners

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Simförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765300
Fax: +4687246861
E-post: This is a mailto link