Hoppa till sidans innehåll

Ny Öppet vatten-ansvarig i MSSF

01 OKT 2018 08:06
Här kommer en presentation av Michael Edstedt, ett nytt tillskott till Mellansvenska Simförbundets simkommitté, med ansvar för Öppet vatten.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2018 08:06

Hej,

Jag heter Michael Edstedt och är ny som ansvarig för Öppet vatten i Simkommittén i Mellansvenska Simförbundet.

För er som inte känner mig tänkte jag ge er en kort presentation.

Jag är född och uppvuxen i Umeå och simmade under -70 och -80 talet i Umeå SS. Som aktiv fick jag med mig några JSM och SM medaljer. Efter den aktiva tiden fortsatte jag som undgomstränare i Umeå SS.

1986 flyttade jag till Stockholm och fortsatte som ungdomstränare i Järfälla S på sidan om mitt vanlig arbete. Vid millenieskiftet lade jag tränarsysslan på hyllan då det tog för mycket tid från arbetet. Dock började jag att simma inom Master i samband med detta och gör så fortfarande.
De senaste åren har mitt intresse inom Masters legat mer och mer på öppet vatten. Det är en gren inom simning som växer och där det finns massor av roliga utmaningar.

Under många år har vår familj haft dubbelt boende i Borlänge och Sundbyberg, men sedan hösten 2017 är vi bosatta i Sundbyberg.  Jag hoppas att jag ska kunna bidra till arbetet med öppet vatten inom Mellansvenska simförbundet men för att lyckas med detta så behöver jag input från er tränare och föreningar.  Så varmt välkomna att höra av er med idéer, kommentarer och frågor!

Med vänliga hälsningar

Michael Edstedt,

Mobil 070-3238619

E-post This is a mailto link

Skribent: Michael Borlund
Epost: Adressen Gömd

. 

 

Arena_ logga

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Mellansvenska Simförbundet
Idrottens Hus, Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: 0104764835
E-post: This is a mailto link

Se all info